Tehnicianul echipei FCSB, Nicolae Dică, a declarat, duminică seară, după meciul cu FC Botoşani, scor 2-0, că se aştepta la o prestaţie mai bună din partea lui Cătălin Golofca, însă acesta a dezamăgit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Mă aşteptam la mai mult de la Golofca. Are viteză bună şi poate scoate adversarul din joc, dar a pasat înapoi la adversar şi a dezamăgit. Am zis să îl bag pe Man, avea prospeţime. Golofca nu a dat randamentul pe care îl voiam, trebuie să muncească în continuare, să dovedească ce a făcut la Botoşani. Îmi propusesem să îl bag şi pe Coman, iar pe Alibec îl dorea genunchiul, l-am băgat pe Teixeira să ajute pe faza defensivă, să facă dublaj la partea stângă", a spus Dică la Digi Sport.

Nicolae Dică a precizat că era important pentru moralul jucătorilor săi să câştige acest meci. Ne aşteptam să avem un meci greu. Adversarii ne-au pus unele probleme pe contraatacuri, dar în mare am reuşit să controlăm jocul. Veneam după un meci pierdut cu Sporting şi pentru moralul jucătorilor era important să câştigăm. (...) A contat foarte mult, au fost meciuri când în campionat am schimbat toată echipa faţă de meciul dinainte. Astăzi s-a văzut că jucătorii care au intrat au avut prospeţime", a afirmat el. 

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Formaţia FCSB a învins, duminică seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-0, echipa FC Botoşani, într-un meci din etapa a opta a Ligii I.

Golurile au fost marcate de Budescu '18 şi Tănase '41.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.