Tehnicianul Nicolae Dică a declarat, luni seară, că jucătorii de la FCSB cred în şansa lor în meciul cu Sporting Lisabona, apreciind că trebuie ca ei să plece din Portugalia şi cu o şansă bună pentru retur.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ne aşteaptă un meci foarte important, întâlnim o echipă foarte bună, cu jucători de calitate, dar mâine seară trebuie să fim pregătiţi pentru aceste lucruri. E o diferenţă de bani, de valoare, dar vom da totul, dacă nu credeam în şansa noastră, nu veneam aici. Vom încerca să ieşim cu capul sus. Pentru mine importantă este performanţa, că vin şi bani este cu atât mai bine. Vom încerca să jucăm un fotbal ofensiv, dar şi să avem un joc bun defensiv.  Nu cred că este o problemă pentru Sporting că au doar două meciuri oficiale. Mâine seară este important să plecăm cu o şansă şi pentru retur", a spus Dică.

Formaţia FCSB va întâlni echipa Sporting, marţi, la Lisabona, de la ora 21.45, în prima manşă a play-off-ului Ligii Campionilor. Returul va avea loc la Bucureşti, în 23 august.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.