Tehnicianul Nicolae Dică a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că şi-ar fi dorit la meciul cu CS Universitatea să se joace la Craiova, apreciind că stadionul ar fi fost plin. El a mai spus că Denis Alibec a fost reprimit în lot, însă nu va mai fi căpitan.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Eu sper că este conştient că tot ce am făcut a fost spre binele lui. A revenit acum ca să aibă evoluţii bune. Am decis ca Tănase să fie căpitan, Bălaşa al doilea, urmat de Pintilii. Tănase a fost primit foarte bine de băieţi, ne dorim să aibă rezultate bune. Eu sper ca începând de mâine să aibă evoluţii bune. Nu eu sunt cel care amendează, ci conducerea clubului”, a afirmat Dică.

"Cred că ar fi fost un lucru pozitiv şi pentru ei, dar şi pentru noi dacă se juca meciul pe noul stadion din Craiova. Venea Steaua, nu venea orice echipă. Ar fi fost un joc important pentru ambele echipe şi cred că ar fi fost stadionul plin" , a mai spus tehnicianul.

Directorul sportiv al FCSB, Mihai Stoica, a afirmat că îşi va cere scuze pentru că a spus că echipa sa va lupta la titlu doar cu CFR Cluj. "Am citit o declaraţie a lui Alexandru Băluţă în care se arăta nemulţumit de faptul că noi nu considerăm meciul acesta important. Nu ştiu cine de la Steaua a spus aşa ceva. Ştiu doar că pentru noi este cel mai important meci al acestei părţi a sezonului. Sigur că ne dorim foarte mult să ne consolidăm prima poziţie din grupa de Europa League, dar, la momentul actual, cel mai important meci este cel cu Universitatea Craiova. O să-mi prezint scuzele, pentru că am spus că ne vom lupta la titlu doar cu CFR Cluj. În momentul de faţă, cred că Universitatea Craiova practică, în afara noastră, cel mai bun, cel mai spectaculos şi cel mai eficient fotbal din Liga I" , a spus Stoica.

FCSB va disputa, duminică, de la ora 20.45, la Drobeta Turnu Severin, partida cu CS Universitatea Craiova, contând pentru etapa a XVI-a a Ligii I.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.