DDB Prahova a anunţat, duminică, în social media, că fostul jucător dinamovist Ionuţ Şerban are nevoie urgentă de donare de sânge.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Fostul nostru jucător, Ionuţ Şerban (28 ani), are nevoie, urgent, de ajutor. Din păcate, în urma unei stări de rău inexplicabile, Ionuţ, tatăl unei fetiţe în vârstă de 9 ani, a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti joi noapte, de unde, în urma analizelor preliminare, a fost transferat la Institutul Clinic Fundeni, de la Bucureşti, pentru investigaţii amănunţite. Ionuţ are nevoie urgentă de donare de sânge DOAR grupa B(3) cu rh NEGATIV!” se arată pe contul de Facebook al DDB Prahova, mesaj distribuit şi de FC Dinamo.

“Cei care au grupa sanguină respectivă şi pot şi vor să ajute sunt rugaţi să se prezinte de urgenţă, zilele următoare, la Centrul de Transfuzie Sanguină, şi să anunţe că au B(3) NEGATIV. La donare vor avea prioritate. De asemenea, în momentul donării, trebuie făcută menţiunea: „Şerban Ionuţ Daniel – Fundeni – Secţia Hematologie 1 – dr. Barbu Sânziana””, adaugă DDB.

Ionuţ Şerban a reprezentat clubul Dinamo din 2013 până în 2021 în 65 de partide.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.