Tenismenul spaniol David Ferrer a anunţat că US Open este ultimul grand slam din cariera lui şi că în 2019 va mai disputa doar câteva turnee, informează Le Figaro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Va fi ultimul meu grand slam, e deja un trofeu să am şansa de a juca împotriva lui Rafael Nadal pe terenul central de la US Open. Iubesc tenisul şi nu vreau să-l părăsesc. Fizic este mai dur, nu mai am nivelul pe care doresc să-l am", a declarat jucătorul de 36 de ani, pentru El Espanol.

Ferrer va mai juca la Cupa Hopman şi la turneele de la Auckland, Buenos Aires, Acapulco, Barcelona şi Madrid. El doreşte săs e retragă în ţara sa, după turneele pe zgură, suprafaţa lui favorită, de la Barcelona şi Madrid 

Jucătorul spaniol, acum pe locul 148 ATP, a câştigat 27 de titluri la simplu şi a mai disputat alte 25 de finale, acumulând premii de peste 31 de milioane de dolari. El are în palmares trei trofee ale Cupei Davis, iar în 2013 a fost numărul 3 mondial, cea mai bună clasare din carieră.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.