Antrenorul Darko Zakoc a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că echipa Volei Alba Blaj a câştigat deja prin faptul că a ajuns printre cele mai bune patru formaţii din Europa, dar nu se opreşte aici şi vrea să scrie istorie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Să scriem din nou istorie. Deja noi am câştigat cu această calificare, am câştigat mult când am ajuns între cele mai bune patru echipe din Europa, dar nu ne oprim aici. Sperăm că putem să reuşim cel mai mult. Dacă prindem cel mai bun joc al nostru eu sunt convins că avem şanse. Suntem concentraţi acum pentru primul meci, cu Galatasaray, o echipă puternică, cu jucătoare valoroase”, a spus Zakoc.

Campioana României s-a calificat direct la Turneul Final Four datorită faptului că este gazdă.

În semifinalele Ligii Campionilor, la turneul de la Bucureşti, se vor juca partidele Volei Alba Blaj – Galatasaray Istanbul şi VakifBank Istanbul – Imoco Volley Conegliano, ambele sâmbătă, iar a doua zi sunt programate finalele pentru medalii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.