Preşedintele grupării Astra Giurgiu, Dănuţ Coman, a declarat joi seară, după eliminarea echipei pregătite de Marius Şumudică din Liga Europa, că RC Genk nu a fost cu nimic mai bună decât formaţia giurgiuveană şi că arbitrajul lui Serdar Gozubuyuk a fost îngrozitor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"N-au fost cu nimic mai buni decât noi. Suntem o ţară prea mică, nu cred că ne vor cei de sus în fotbalul mare. Mi s-a părut un arbitraj îngrozitor. Eu am dubii la modul cum a arbitrat întregul meci, dar în fine... Mi-a plăcut jocul Astrei. Cred că a fost un joc bun al nostru. Am avut ocazii de a marca, am avut posesie bună. A fost vina întregii echipe la gol. A fost o lovitură liberă, un şut foarte bun. Cu toţii suntem de vină pentru această eliminare, jucători, conducere, masori... cu toţii. Însă cred că merităm aprecieri pentru modul cum am reprezentat România în această campanie", a spus Coman la Digi Sport.

Campioana Astra Giurgiu a fost învinsă, joi, în deplasare, de echipa RC Genk, scor 1-0, în manşa secundă a 16-imilor Ligii Europa şi a ratat calificarea în optimile competiţiei. În tur, la Giurgiu, scorul a fost egal, 2-2.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

Meciul a fost arbitrat de olandezul Serdar Gozubuyuk.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.