Rusul Daniil Medvedev, locul 2 ATP, care poate deveni noul lider ATP în această săptămână, a început cu o victorie turneul de 500 de puncte de la Acapulco.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

El l-a învins, marţi, cu scorul de 6-3, 6-4, pe francezul Benoit Paire, locul 49 ATP, după un meci care a durat o oră şi 42 de minute.

În manşa următoare, rusul va da piept cu spaniolul Pablo Andujar, locul 68 ATP.

Rafael Nadal, locul 5 ATP, a reuşit a XI-a victorie în acest început de sezon, record personal egalat, stabilit în 2014, după ce l-a întrecut, cu 6-3, 6-2, pe americanul Denis Kudla, locul 100 ATP, prezent pe tabloul principal ca lucky loser, într-un joc de o oră şi 13 minute.

În optimi, spaniolul va evolua cu americanul Stefan Kozlov, locul 130 ATP, un alt lucky loser, care l-a eliminat în prima manşă pe bulgarul Grigor Dimitrov, locul 33 ATP, scor 7-6 (8), 5-7, 6-3.

Medvedev şi Nadal au jucat în Mexic primele meciuri după finala disputată la Australian Open şi câştigată în cinci seturi de tenismenul spaniol.

Şi grecul Stefanos Tsitsipas, locul 4 ATP, este în optimi, după victoria, scor 7-6 (7), 7-6 (4), cu sârbul Laslo Djere, locul 51 ATP, obţinută în două ore şi 14 minute.

Medvedev este sigur că va fi noul lider ATP dacă va câştiga turneul de la Acapulco. El îl poate detrona pe sârbul Novak Djokovici şi în alte scenarii, dar ţinând cont de rezultatele înregistrate de actualul număr 1 mondial la turneul de la Dubai, competiţie tot de categorie ATP 500.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.