Tenismenul Daniil Medvedev a anunţat că nu îşi va apăra titlul la Qatar Open, săptămâna viitoare, deoarece nu este încă în formă maximă, după ce fostul număr unu mondial s-a retras de la turneul de la Rotterdam, invocând o accidentare la picior şi oboseală, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Rusul nu a mai jucat de când a pierdut luna trecută, în finala de la Australian Open, în faţa lui Jannik Sinner.

"Din păcate, nu sunt în măsură să îmi apăr titlul la Doha în acest an. Încă nu sunt sută la sută pregătit să concurez", a precizat el pe Instagram.

"Îmi pare foarte rău pentru organizatori, pentru fani şi pentru sponsorii evenimentului, care m-au tratat întotdeauna atât de bine atunci când am fost la Doha.Îmi place să joc în Doha şi abia aştept să revin în viitor."

Medvedev l-a învins pe Andy Murray în finala de anul trecut.

Spaniolul Rafa Nadal a renunţat, de asemenea, la turneul ATP 250 care va avea loc la Doha în perioada 19-24 februarie, deoarece încă are probleme din cauza unei accidentări.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.