Tenismenul rus Daniil Medvedev, locul 2 ATP, a început antrenamentele pe zgură la o săptămână după ce şi-a reluat pregătirea în urma unei operaţii de hernie suferită la începutul lunii aprilie, informează lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

El a postat o înregistrare video cu o secvenţă din antrenamentul pe care l-a efectuat la Academia Mouratoglou de la Biot, în apropierea Coastei de Azur.

 

Medvedev a jucat ultima oară la 31 martie, la turneul Masters 1.000 de la Miami, la care a fost eliminat în sferturile de finală de polonezul Huber Hurkacz, scor 7-6 (7), 6-3.

Din cauza operaţiei, rusul a ratat participarea la turneele de 1.000 de puncte de la Monte Carlo şi Madrid. El este înscris pentru turneul de la Roma, tot de masters series, care va avea loc săptămâna viitoare, dar obiectrivul său principal ar fi participarea la Roland Garros, al doilea grand slam al anului.

Daniil Medvedev nu poate evolua la Wimbledon, nici la turneele pe iarbă din Marea Briatnie, după ce federaţia engleză a decis să le interzică jucătorilor din Rusia şi Belarus accesul, ca măsură după invadarea Ucrainei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.