Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat, vineri, că regret ceea ce spune atunci cândeste nervos, el menţionând că formaţia sa a fost dezavantajată de arbitri, însă nu a fost ceva intenţionat, ci “pentru că aşa a fost să fie”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Se spun multe lucruri la nervi, pe urmă eu le regret. În acest play-off a fost dezavantajată în 4 din 6 meciuri. Nu că au vrut, ci pentru că aşa a fost să fie. Cred că băieţii noştri ar merita mai mult respect, am fost foarte dezavantajaţi. Sper să greşească arbitrii şi în favoarea noastră. Nu ştiu la ce meci”, a spus Petrescu, potrivit sport.ro.

El a precizat că mai are contract cu CFR  Cluj şi ar vrea să rămână la gruparea clujeană. “Mai am contract, rămâne de văzut ce vor şi cei de aici. Sunt nişte clauze. Eu îmi doresc să rămân, sper să nu se mai întâmple nimic la meciul următor ca să fac iar declaraţii. Mereu se fac speculaţii, eu nu văd de unde atâta presiune, atâtea liste. Contractul meu e clar pe doi ani, obiectivul meu nu e titlul. Şi locul doi, şi locul trei nu sunt de neglijat. Echipa e aproape de Europa, e un pas înainte".

Dan Petrescu este de părere că FCSB este favorită în partida de duminică, însă el îşi doreşte foarte mult victoria. “Dacă vom câştiga, vom deveni noi favoriţi la câştigarea campionatului. FCSB cred că are mai mult de un an de când nu a mai pierdut acasă. Suntem conştienţi de dificultatea acestui meci. Ei au prima şansă. Au doua puncte în faţă, joacă şi pe teren propriu. Nu-mi place să vorbesc la nervi. Cu echipa nu discut niciodată la nervi, pot să spun lucruri care deranjează pe toată lumea. Din cauză că sunt antrenor, trebuie să vorbesc după meci. E obligaţia mea, chiar dacă nu e un avantaj. Îmi doresc foarte mult să câştig”, a adăugat tehnicianul.

Meciul FCSB – CFR Cluj, contând pentru etapa a şaptea a play-off-ului Ligii I, va avea loc duminică, de la ora 20.45, pe Arena Naţională.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.