Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat sâmbătă seară, după meciul cu Poli Timişoara, pierdut cu scorul de 3-4, că ar fi preferat ca formaţia sa să înscrie cele trei goluri în etapa următoare, nu acum, când nu îi sunt de folos deoarece a pierdut jocul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu mă aşteptam la acest rezultat. Cine se aştepta? Iei gol în minutul 1 de la 40 de metri, după ce n-ai mai luat gol de şapte etape... Am jucat prima dată de la ora 18.30. Căldura a foost incredibilă şi jucătorii au resimţit şi nu au fost ei astăzi. La pauză am avut o discuţie mai dură, am spus că dacă vom da primii gol vom câştiga. Preferam să nu marcăm niciun gol şi să marcăm golurile astea meciul următor, am marcat degeaba trei goluri. Frumoase, dar care nu ne ajută la nimic. Poate doar pentru Balde, a marcat primele goluri în tricoul CFR-ului. Cred că e prima oară când iau patru goluri într-un meci în campionatul românesc. Dacă pe final egalam poate era un rezultat mincinos dar nu s-ar fi supărat nimeni", a spus Petrescu la Digi Sport.

Dan Petrescu a precizat că se aştepta ca echipa sa să reacţioneze mai rapid după primele goluri primite. "Mă aşteptam reacţia să fie mai rapidă. În prima repriză. Sunt foarte supărat. Trebuie să analizez bine ce am greşit eu şi ce au greşit şi jucătorii", a afirmat el.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Formaţia CFR Cluj, liderul clasamentului Ligii I, a fost învinsă, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 4-3, de Poli Timişoara, într-un meci din etapa a opta a primului eşalon. Echipa clujeană a înscris trei goluri într-un interval de şapte minute, după ce a fost condusă cu 4-0.

Golurile au fost marcate de Munteanu '2, '60, Cînu '33 şi Drăghici '55 pentru Poli Timişoara, respectiv Balde '73, '77 şi Cînu '80 (autogol) pentru CFR Cluj.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.