Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat sâmbătă seară, după meciul cu FCSB, scor 1-1, că formaţiei sale nu i s-ar fi acordat un penalti aşa cum i s-a dat rivalei bucureştene, pe Arena Naţională.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Dacă îniante de meci spuneai că facem 1-1 acceptam, dar acum suntem supăraţi şi dezamăgiţi. Am primit gol mult prea uşor. Acelaşi jucător care obţine penalti la Steaua a obţinut şi azi. Nu ştiu cum putea să înscrie Steaua dacă nu era acel penalti. Eu penaltiul ăsta nu l-aş fi primit acasă cu Steaua niciodată. În ceea ce priveşte arbitrul, de mult nu am mai văzut aşa ceva. La pauză stătea de vorbă cu jucătorii Stelei şi îi lua de gât. Dar una peste alta scorul este echitabil. Steaua are jucători de mare valoare şi cu Lazio vor face un meci bun", a spus Petrescu la Digi Sport.

Formaţia FCSB a remizat, sâmbătă seară, pe Arena Naţională, scor 1-1, cu liderul Ligii I, CFR Cluj, într-un meci din etapa a XXIV-a a actualei ediţii de campionat, arbitrat de Marcel Bîrsan. Au marcat Budescu '76 (penalti) pentru gazde şi Vinicius '33 pentru oaspeţi.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

CFR Cluj rămâne lider în clasamentul Ligii I, cu 53 de puncte, iar FCSB rămâne pe poziţia a doua, cu 51 de puncte.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.