Antrenorul echipei CFR Cuj, Dan Petrescu, şi-a criticat din nou jucătorii după prestaţia pe care au avut-o în prima repriză a meciului cu Dinamo, câştigat cu 4-1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am început meciul de la 0-1 şi, indiferent împotriva cui joci, e greu. Adversarul ştie să se apere, stă în apărare şi trage de timp. E normal să facă aşa ceva. Ne-am făcut viaţa grea singuri, asta înseamnă că nu am fost din punct de vedere mental bine de la început, cu toate că am avut atât de multe şedinţe cu ei, dar a fost timpul prea scurt după meciul cu Voluntari şi am avut noroc că am egalat înainte de pauză şi ei au luat roşu, altfel era foarte greu. Singurul lucru pozitiv în prima repriză a fost golul lui Deac, asta le-am şi spus. Mă bucur că cei care au intrat în repriza a doua au intrat foarte bine şi au schimbat rezultatul. Am încercat să jucăm ce am jucat la Voluntari, dar mi-am dat seama că nu era meciul potrivit. Nu am vrut să schimb înainte de pauză, ca să nu fac probleme în lot, şi am făcut asta la pauză. Dar cei care au ieşit nu sunt ei vinovaţi de prima repriză, pentru că în prima repriză toată echipa a fost sub nivel. Aş fi făcut vreo opt schimbări la pauză, dar nu am avut cum şi am făcut numai două şi le-am spus jucătorilor că nu e de vină nici Susici, nici Marko (n.r. - Dugandzici), ci toţi. Ar fi trebuit să-i schimb pe toţi. Aşa, mi-am permis să fac numai două şi mă bucur că un jucător a reuşit să marcheze trei goluri de pe bancă, asta înseamnă că acum capul lui e la fotbal şi nu la alte probleme. Avem cinci victorii la rând acum, dar, din păcate pentru noi, vine tăierea de capete, adică tăierea de puncte şi trebuie să ne trezim la realitatea care o să înceapă, începe alt campionat şi nu sunt de acord că începem cu jumătăţile de puncte. Dacă se juca fără înjumătăţire, eram de acord să se joace play-off-ul cât vor ei. Cred că e un record în istoria fotbalului românesc (n.r. - că din 90 de puncte a pierdut numai 14), a fost cel mai bun sezon, dar nu am câştigat nimic. În play-off vin zece finale şi e posibil orice, toate echipele sunt bune, toate au loturi şi mă aştept să avem zece meciuri la limită, cu mici detalii şi vor fi pe viaţă şi pe moarte", a declarat Petrescu, la microfonul televiziunilor care transmit Liga I.

CFR Cluj a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 4-1 (1-1), echipa Dinamo, în etapa a XXX-a a Ligii 1 Casa Pariurilor. Dinamovistul Steliano Filip a primit un cartonaş roşu în minutul 45+2, după ce l-a lovit cu cotul în săritură pe Bordeianu. Debeljuh a reuşit o triplă. CFR are acum 17 puncte avantaj faţă de FCSB, care joacă în ultima etapă a sezonului regulat tot duminică, acasă, cu FC Voluntari.

Au marcat: Deac '39, Debeljuh '51, '58, '76 / Aloe '4.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.