Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, i-a răspuns ironic, vineri, oficialului FCSB Mihai Stoica, după afirmaţiile acestuia că antrenorul clujenilor ar fi semnat cu un club din China: “Din câte ştiu, CFR e în România, nu în China”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

El a precizat că Stoica face declaraţii doar pentru a destabiliza CFR Cluj.

“Da, aşa e, m-am înţeles. Nu am semnat, dar ne-am înţeles. Din câte ştiu, CFR e în România, nu în China. Acel domn face declaraţii doar ca să ne destabilizeze. Am devenit imun la ce spune el. Nu e adevărat că am fost să discut cu Gigi Becali. Presiunea e pe Steaua, nu pe noi. Sunt disperaţi că nu au mai titlul de doi ani", a spus Petrescu într-o conferinţă de presă, potrivit sport.ro.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Joi, directorul sportiv al FCSB, Mihai Stoica, a declarat că are informaţii potrivit cărora tehnicianul rivalei CFR Cluj s-ar fi înţeles cu un club din China şi că a auzit că gruparea clujeană l-ar fi contactat pe Edward Iordănescu pentru a prelua postul de antrenor principal.

“Cu tot respectul, nu sunt ipocrit, îi respect pe cei de la CFR, am informaţii potrivit cărora Dan Petrescu ar fi semnat în China. Dacă nu e adevărat, mă scuz. Eu orice spun acum, pe oricine deranjez, invit la testul poligraf. (…) Din vară. Şi am auzit că CFR l-a contactat pe Edi Iordănescu să meargă acolo”, a spus Mihai Stoica la Digi Sport.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.