Tehnicianul Dan Petrescu a declarat, luni seară, că nu înţelege atacurile la adresa echipei CFR Cluj, apreciind că jucătorii săi nu sunt vinovaţi pentru faptul că principalele rivale nu pot obţine victorii în campionat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am putut să facem 3-0, m-au supărat că nu au marcat al treilea gol. Felicit echipa, jucătorii au făcut un joc bun. Nistor mi s-a părut foarte bun, a arătat că merită să joace titular. Când face Steaua egal cu Astra e vina noastră, când Dinamo pierde la Iaşi e vina noastră...ce vină avem noi? Dacă făceam egal cu Dinamo şi băteam la Botoşani era la fel, toată lumea ne atacă, mi se pare penibil, eu mă concentrez doar la CFR. Ce vină avem noi că ei nu pot câştiga meciuri? Mi se pare jenant, ce putea să facă arbitrul azi când trebuia să câştigăm cu 5-0? Poate o să greşească şi pentru noi şi împotriva noastră...Vor veni momente mai grele, trebuie să nu ne-o luăm în cap şi să fim concenrraţi", a spus Petrescu.

Formaţia CFR Cluj a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, în ultimul meci al etapei a şasea a Ligii I.

Golurile au fost marcate de Vinicius '27 şi Hoban '62.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.