Preşedintele Asociaţiei Fotbaliştilor Italieni, Damiano Tommasi, a declarat pentru agenţia Ansa că UEFA ar trebui să ia în calcul amânarea Campionatului European, în contextul epidemiei Covid-19 care afectează programul ligilor naţionale..

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“UEFA ar trebui să ia în calcul amânarea Euro-2020, pentru a le da timp campionatelor interne să se termine. Problema coronavirusului nu afectează doar Italia. Serie A va continua cu porţile închise, dar dintre jucători unii sunt de acord că trebuie să continuăm şi alţii sunt îngrijoraţi. Vom lua toate măsurile de precauţie necesare, dar jucătorii de pe teren vorbesc despre riscuri de fiecare dată. Mai rău este că dacă un jucător este găsit infectat, toată echipa trebuie să intre în carantină”, a spus Tommasi.

Cluburile din Italia trebuie să îşi testeze în mod regulat staful şi jucătorii pentru a se asigura că nu există cazuri de infectare cu coronavirus. De asemenea, jucătorii, antrenorii şi arbitrii nu au voie să îşi dea mâna la meciuri, fotbaliştii nu au voie să bea din aceeaşi sticlă, iar reprezentanţii mass-media dezinfectează microfonul între interviuri.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.