Autorităţile turce au suspendat competiţiile sportive din ţară „până la noi ordine” în urma cutremurului puternic din sud-estul ţării, precum şi din ţara vecină Siria, soldat cu decesul a peste 2.600 de persoane, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ministrul Tineretului şi Sportului, Mehmet Muharrem Kasapoglu, a anunţat că toate competiţiile sportive naţionale au fost suspendate până la noi ordine.

Trei meciuri din cea de-a 23-a etapă a SüperLig, Campionatul Turciei de fotbal, urmau să aibă loc luni: două la Istanbul şi a treia în estul ţării, la malul Mării Negre. Acestea au fost amânate pentru o dată neprecizată, a anunţat Federaţia Turcă de Fotbal.

„Aşa cum a anunţat ministrul Tineretului şi Sportului, competiţiile sportive au fost amânate. Am amânat astfel meciurile ligilor noastre de fotbal”, a subliniat federaţia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.