Comisia de Disciplină a FRF a decis, miercuri, ca fotbaliştii Alexandru Curtean (Gaz Metan Mediaş), Jose Antonio Romera Navarro (Dinamo) şi Tiago Almeida (CSM Poli Iaşi) să fie suspendaţi două jocuri şi penalizaţi financiar după meciurile din etapele a şasea şi a şaptea ale Ligii I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Curstean a primit o suspendare de două jocuri şi o penalitate de 4.500 de lei, după meciul FC Voluntari - Gaz Metan Mediaş, din etapa a şasea, în baza articolului 65.a., care prevede o suspendare de la 2 la 8 jocuri pentru comportare jignitoare ori ameninţare la adresa oficialilor de joc.

După meciul Dinamo - Sepsi Sfântu Gheorghe, din etapa a şaptea, dinamovistul Romera Navarro, eliminat direct în minutul 83, a fost suspendat două jocuri şi penalizat cu 3.000 de lei.

De asemenea, clubul Dinamo a primit un avertisment din cauza comportamentului spectatorilor, conform unui articol privind afişarea sub orice formă de inscripţii rasiste, xenofobe şi jignitoare, scandarea de cuvinte/expresii jignitoare şi obscene ori emiterea de sunete în scop jignitor.

După partida Astra Giurgiu - CSM Poli Iaşi, din etapa a şaptea, Tiago Almeida, de la oaspeţi, eliminat direct în minutul 90+1, a fost suspendat două jocuri şi penalizat cu 3.000 de lei. Romario Moise, de la Astra, eliminat în minutul 43, după ce a primit două cartonaşe galbene, a fost suspendat un joc şi penalizat cu 740 de lei.

Au fost suspendaţi un joc şi penalizaţi cu 740 de lei şi ceilalţi jucători eliminaţi în etapa a şaptea: Gabriel Vaşvari (Poli Timişoara), Iulian Carabela (Juventus Bucureşti) şi Olimpiu Moruţan (FC Botoşani).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.