Echipa spaniolă Real Madrid a învins sâmbătă seara, în deplasare, scor 3-1, formaţia de liga a patra Arandina, în 16-imile Cupei Spaniei. Real Madrid s-a calificat în optimile competiţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Arandina, echipă de pe ultimul loc al grupei 1 din liga a patra spaniolă, a reuşit să încheie la egalitate, fără gol primit, prima repriză a meciului cu Real Madrid, din 16-imile Cupei Spaniei.

Oaspeţii au rezolvat însă meciul în numai două minute din partea secundă. Mai întâi Joselu a transformat un penalti, în minutul 54, iar două minute mai târziu Brahim Diaz a înscris cu un şut din careu, majrând scorul la 2-0 pentru Real. Rodrygo a marcat şi el în minutul 90+3 pentru Real, dar ultimul gol al meciului a aparţinut gazdelor. Nacho Fernandez a marcat în propria poartă şi madrilenii, învingători cu 3-1, s-au calificat în optimile de finală.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.