Cupa Mondială din Qatar va fi accesibilă suporterilor, din punct de vedere financiar, a promis, miercuri, preşedintele Comitetului de organizare, Hassan Al-Thawadi, informează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Întotdeauna am spus, încă din prima zi, că va fi o competiţie accesibilă. Vrem ca toţi cei care doresc să poată veni la Cupa Mondială. Am demonstrat în timpul Cupei Mondiale a cluburilor (n.r. din 2019), prin găzduirea suporterilor tuturor cluburilor participante, că sejurul este accesibil din punct de vedere al zborurilor, din punct de vedere al cazării", a spus Hassan Al-Thawadi.

El a recunoscut însă că este îngrijorat de o recesiune globală cauzată de pandemia de Covid-19, care ar putea determina suporterii să renunţe la călătoria în Qatar în timpul Cupei Mondiale.

"Intrăm într-o recesiune şi fără îndoială că există preocupări cu privire la economia globală şi la capacitatea suporterilor de a plăti călătoria. Problema pe care o avem astăzi este de a şti cum va arăta revenirea", a precizat el.

Cupa Mondială din Qatar va avea loc între 21 noiembrie şi 18 decembrie 2022.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.