Cea de-a doua fază a vânzării de bilete pentru Cupa Mondială FIFA din Qatar (21 noiembrie - 18 decembrie) a început marţi şi se va încheia la 28 aprilie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sunt disponibile patru tipuri de bilete: bilete pentru un anumit meci (în patru categorii de preţ, dintre care ultima este rezervată rezidenţilor din Qatar), bilete rezervate suporterilor unei echipe pentru întreaga etapă a grupelor sau pentru un meci din a doua fază în care echipa lor ar putea participa şi bilete care oferă acces la patru meciuri pe patru stadioane diferite.

Pentru spectatorii din străinătate, preţurile biletelor individuale pentru primul tur variază între 250 şi 800 de riali qatarezi (între 62 şi 200 de euro) pentru un meci. Pentru finală este necesar între 2200 şi 5850 de riali (550 şi 1460 de euro). În medie, biletele sunt cu 30% mai scumpe decât la Cupa Mondială din Rusia, din 2018.

Ţinând cont de distanţele scurte dintre cele opt stadioane situate pe o rază de 50 de kilometri de centrul capitalei Doha,"în premieră, publicul va putea solicita bilete pentru două meciuri care au loc în aceeaşi zi, la startul fazei grupelor”, mai precizează Fifa.

Deschiderea acestei a doua faze de vânzări vine după tragerea la sorţi a grupelor de săptămâna trecută. În total, 804.186 de bilete au fost alocate în prima fază, între 19 ianuarie şi 8 februarie, în timp ce fuseseră solicitate 17 milioane. Sunt puţin peste trei milioane disponibile în total (două milioane pentru vânzare şi unul rezervat pentru Fifa şi partenerii săi).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.