Luis Lacalle Pou, preşedintele Uruguayului, va fi prezent joi la Lille, pentru a asista la meciul dintre Uruguay şi Franţa, din cadrul grupei A a Cupei Mondiale la rugby.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preşedintele Uruguayului este cunoscut ca un fan al rugby-ului şi un suporter al echipei naţionale de rugby din Uruguay, cunoscută sub numele Los Teros. „Prezenţa preşedintelui, care ne va susţine din tribune, este un plus pentru noi. Atunci când purtăm acest tricou, ştim că reprezentăm o mulţime de oameni: familie, prieteni, cluburi. Vom încerca să ne reprezentăm ţara în cel mai bun mod posibil”, a declarat Nicolas Freitas, unul din componenţii echipei uruguayene, la o conferinţă de presă susţinută miercuri.

Pentru Uruguay, partida cu Franţa, care se va disputa pe Stade Pierre Mauroy, din Lille, reprezintă debutul la această ediţie de Cupă Mondială. Pînă acum Los Teros nu au trecut niciodată de faza grupelor, lucru care s-ar putea să rămână neschimbat şi după această ediţie a Rugby World Cup. Uruguay se află în grupa A, alături de echipele naţionale din Italia, Franţa, Noua Zeelandă şi Namibia.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.