Deţinătoarea trofeului şi gazda actualei ediţii, Qatar, a învins Uzbekistanul cu scorul de 3-2 la lovituri de departajare, sâmbătă, în sferturile de finală ale Cupei Asiei, meci la care scorul era 1-1 după prelungiri, pe stadionul Al Bayt.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În prezenţa a aproape 59.000 de fani, portarul Qatarului, Meshaal Barsham, a apărat trei lovituri de departajare, înainte ca Pedro Miguel să transforme lovitura decisivă şi să trimită din nou Qatarul în semifinale.

Înainte de a se trece la loviturile de departajare, pentru cele două echipe au marcat Yusupov ’27 (autogol) – Qatar şi Hamrobekov ’59 - Uzbekistan.

Tot sâmbătă, Iranul a eliminat Japonia, cvadruplă campioană şi echipa clasată cel mai bine pe continent, după ce căpitanul Alireza Jahanbakhsh a transformat un penalti în minutul 90+6 pentru a obţine o victorie cu 2-1.

La 7 februarie, Iran şi Qatar se vor înfrunta în semifinale.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.