Echipa Chelsea a întrecut miercuri, pe teren propriu, scor 3-2, formaţia Leeds United, în optimile de finală ale Cupei Angliei. Tot în optimi, Manchester United a învins pe Nottingham Forest.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe Stamford Bridge, oaspeţii au înscris primii, prin Mateo Joseph, în minutul 8. Gazdele au revenit şi au trecut în avantaj până la pauză. Mai întâi a egalat Nicolas Jackson, în minutul 15, pentru ca Mudryk să pună pe tabelă scorul de 2-1 pentru Chelsea. Mateo Jospeh a egalat în minutul 59, însă tot gazdele au avut ultimul cuvânt. Gallagher a înscris golul victoriei pentru londonezi, în minutul 90 şi Chelsea merge în sferturile de finală ale Cupei Angliei.

Într-un alt meci, Manchester United a dispus cu 1-0 de Nottingham Forest, în deplasare. Golul care  a semnat calificarea echipei în sferturi a fost înscris de Casemior, în minutul 89.

În sferturi s-au mai calificat Wolverhampton (1-0 cu Brighton) şi Liverpool. „Cormoranii” au câştigat cu 3-0 confruntarea cu Southampton, prin reuşitele semnate de Koumas (min. 44) şi Jayden Danns (minutele 73 şi 88).

Programul sferturilor Cupei Angliei este următorul:

Wolverhampton – Coventry City

Manchester United – FC Liverpool

Chelsea – Leicester City

Manchester City – Newcastle United.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.