Echipa naţională din Guineea Ecuatorială a învins joi, la Abidjan, scor 4-2, echipa naţională din Guineea-Bissau, într-un meci contând pentru etapa a doua din grupa A, în cadrul Cupei Africii pe Naţiuni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe Stade Olympique Alassane Ouattara, a fost 1-1 la pauza meciului dintre cele două Guineei. Guineea Ecuatorială a început meciul cu doi titulari care evoluează în campionatul României: fundaşii Esteban Obiang Orozco (FC Argeş) şi Basilio Ndong (Universitatea Craiova). Formaţia antrenată de Juan Micha a şi deschis scorul în minutul 21, prin Emilio Nsue, însă la pauză s-a intrat cu scor egal după ce Esteban Obiang Orozco a înscris în propria poartă, în minutul 37.

Guineea Ecuatorială a revenit în avantaj în startul reprizei secunde, când a marcat Jose Miranda, în minutul 46, apoi şi-a reintrat în rol atacantul veteran Emilio Nsue. Acesta a majorat scorul la 3-1 în minutul 51, din centrarea „craioveanului” Ndong, iar în minutul 61 a făcut 4-1. Adversarii nu au mai putut decât să reducă din diferenţă, la golul lui Ze Turbo, din minutul 90+3. Guineea Ecuatorială s-a impus cu 4-2 şi are patru puncte în grupa A.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.