Campioana en-titre la baschet masculin, CSM Oradea, a fost învinsă joi, în deplasare, de formaţia CSU Sibiu, cu scorul de 69-63 (34-30), în primul meci al finalei pentru medalia de bronz a Ligii Naţionale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Principalii marcatori ai partidei au fost Mijajlovici 20 puncte, pentru CSU Sibiu, respectiv Barnette 13, pentru CSM Oradea.

Meciul doi va avea loc în 22 mai, la Oradea, iar al treilea, dacă va mai fi nevoie, în 24 mai, la Sibiu.

CSM Oradea a fost eliminată în semifinale, în cinci partide, de U Banca Transilvania Cluj, iar CSU Sibiu a pierdut, în patru meciuri, cu Steaua CSM EximBank Bucureşti.

U BT Cluj şi Steaua vor disputa, vineri şi duminică, primele două meciuri ale finalei pentru titlul naţional, la Cluj-Napoca. Cele două echipe se duelează în finala campionatului după 21 de ani, în 1996 Universitatea Cluj câştigând al treilea său titlu în faţa Stelei, în cinci partide. Steaua Bucureşti are 21 de titluri naţionale în palmares (ultimul în 1991), iar "U" Cluj are patru, ultimul câştigat în 2011. 

În acest sezon nu va retrograda nicio echipă în eşalonul secund, după retragerea în timpul competiţiei a formaţiilor CSM Ploieşti şi BCM Baia Mare.

Campioana en-titre este CSM Oradea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.