Echipa de baschet masculin CSU Sibiu a debutat cu victorie, marţi, în Grupa D a FIBA Europe Cup, scor 88-75 (53-41), cu formaţia bulgară Balkan Botevgrad. În aceeaşi grupă va debuta în cursul serii şi CSM Oradea, cu gazda turneului, Beşiktaş Istanbul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Etapa a II-a a grupei programează, joi, partidele dintre Balkan - CSM Oradea, respectiv CSU Sibiu - Beşiktaş, pentru ca în ultima etapă, vineri, să se joace meciurile dintre CSU Sibiu - CSM Oradea şi Balkan - Beşiktaş.

Din fiecare grupă, primele două clasate se vor califica în optimi. Lor li se vor alătura şi patru echipe clasate pe locul 3, cu cea mai bună linie de clasament în privinţa rezultatelor cu formaţiile de pe locurile 1-2.

În două grupe din cele şase aflate la start nu va participa, din cauza cazurilor de Covid-19, câte o echipă, adică London Lions în Grupa E şi BC Borisfen în Grupa F, astfel că vor pierde meciurile prin neprezentare.

În faza următoare a competiţiei, programată tot în sistem "bulă epidemiologică", se vor disputa optimile de finală şi sferturile, între 21 şi 26 martie, iar Turneul Final Four va avea loc între 21 şi 26 aprilie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.