Echipa de baschet masculin CSM Oradea a învins formaţia BCMU Piteşti şi în a doua partidă din semifinalele Ligii Naţionale, care programează cinci dispute.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

CSM Oradea s-a impus joi, pe teren propriu, cu scorul de 79-59 (40-30), principalii marcatori ai partidei fiind Valeika şi Baciu, câte 12, pentru gazde, respectiv Bishop 13, pentru oaspeţi.

În primul meci, CSM Oradea a câştigat cu 78-54, iar seria se mută la Piteşti, meciurile 3 şi 4 urmând să aibă loc în 31 mai şi 2 iunie, iar un eventual decisiv în 5 iunie, din nou la Oradea.

În cealaltă semifinală, U BT Cluj conduce pe CSO Voluntari tot cu 2-0 la general (88-83 şi 89-67), iar seria continuă la Voluntari, cu acelelaşi date, şi la BT Arena, dacă va mai fi nevoie.

Echipa care adună trei victorii se califică în finala Ligii Naţionale, în care se va juca în acelaşi sistem, la datele 9 şi 11 iunie, la formaţia mai bine clasată, 15 şi 17 iunie, la cea mai slab clasată, respectiv 20 iunie, din nou pe terenul primelor gazde.

Pentru medalia de bronz vor juca învinsele din semifinale, în sistemul ”cel mai bun din trei meciuri”, în 9, 12 şi 15 iunie.

În sezonul anterior, titlul naţional nu a fost decernat din motive pandemice, după ”îngheţarea” campionatului, iar la acel moment lider era U BT Cluj.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.