CSC Şelimbăr a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (0-1), echipa Gloria Buzău, în etapa a XIV-a a campionatului naţional de fotbal Liga a II-a.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Au marcat: Tătar '51, Vişa '70 / Chică-Roşă '15

Alexandru Curtean (Şelimbăr) a ratat un penalti, în minutul 40.

Yameogo (Şelimbăr) şi Modibo Keita (Gloria) s-au ciocnit cap în cap, în minutul 18 al meciului. Jucătorul echipei buzoiene a fost scos cu targa de pe teren. Ambulanţa nu a plecat la spital, ci a fost solicitat un echipaj SMURD, care i-a acordat asistenţă şi l-a transporat pe jucător după mai mult de o jumătate de oră de la producerea accidentării.

În urma acestui rezultat, CSC Şelimbăr urcă de pe locul 13 pe locul 10, cu 21 de puncte. FC Buzău rămâne pe locul 5, cu 25 de puncte, la egalitate cu CSA Steaua, de pe locul 6.

Petrolul este lider, cu 39 de puncte, echipă urmată de U Cluj şi Concordia Chiajna, cu câte 30 de puncte şi de FC Hermannstadt, 28 de puncte.

Tot duminică, de la 14.00, are loc meciul Astra Giurgiu - FC Hermannstadt. Etapa se încheie, marţi, de la ora 17.00, cu partida CSA Steaua - U Cluj.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.