CSA Steaua a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), pe Unirea Slobozia, în primul meci al etapei a IX-a, penultima, a play-off-ului Ligii 2 Casa Pariurilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Au marcat: Claudiu Dragu '25, Emilian Pacionel '80.

La meci au asistat antrenorul Anghel Iordănescu şi mai mulţi componenţi ai echipei Steaua care, la 7 mai 1986, câştiga, la Sevilla, Cupa Campionilor Europeni.

Lovitura de începere a fost dată de fostul atacant Victor Piţurcă. În pauză, "eroii de la Sevilla", între care s-au numărat Radu II, Pistol, Marius Lăcătuş, Gavilă Balint, Tudorel Stoica, Miodrag Belodedici, Majearu, Iovan, Bumbescu, au fost premiaţi de conducerea clubului. 

Clasament: 1. Petrolul – 59 de puncte, 2. Hermannstadt – 57, 3. Universitatea Cluj – 57, 4. CSA Steaua – 49, 5. Concordia – 41, 6. Unirea Slobozia – 40.

Luni, de la ora 17.30, este programat jocul Petrolul - Concordia, iar marţi, de la ora 19.30, partida U Cluj -  Hermannstadt.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.