CSA Steaua s-a clasat, duminică, pe locul doi la Cupa Europei la floretă feminin, competiţie care a avut loc la Bucureşti şi care a fost câştigată de Fiamme Gialle (Italia), informează frscrima.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fiamme Gialle (Italia) a învins în finala mare de CSA Steaua cu scorul de 45-25. Locul trei a fost adjudecat de către Hapoel Akko Romach Abirim (Israel), care a dispus în finala mică de CSU Poli Timişoara, scor 45-41.

La turneu au participat echipele TVSM Kiev (Ucraina), Fiamme Gialle (Italia), Hapoel Akko Romach Abirim (Israel), Şcoala de scrimă Chişinău (Republica Moldova), A.O.X. EGALEO 1992 (Grecia), Escalibur Fencing Club (Bulgaria), CSA Steaua Bucureşti şi CSU Poli Timişoara.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Cupa Europei la floretă feminin este o competiţie intercluburi care se adresează echipelor campioane naţionale en-titre. Confederaţia Europeană de Scrimă a acordat României, pentru a treia oară consecutiv, dreptul de a organiza acest concurs, iar datorită faptului că echipa de floretă CSA Steaua Bucureşti a cucerit titlul de campioană naţională şi în anul 2015, clubul militar a fost din nou organizator.

La ediţia precedentă, din 2015, echipa CSA Steaua Bucureşti a câştigat tot medalia de argint, în vreme ce trofeul i-a revenit clubului Bourg la Reine din Franţa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.