Mijlocaşul Antoni Ivanov a semnat cu Universitatea Craiova un contract valabil pe patru sezoane, a anunţat clubul craiovean.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Antoni Ivanov a fost un jucător monitorizat de clubul nostru, urmărit pe parcursul sezonului trecut şi dorit în Bănie. Ne bucurăm de faptul că începând de astăzi este în mod oficial fotbalistul Ştiinţei. Ca şi Vătăjelu, mijlocaşul bulgar se antrenează normal alături de noii săi colegi şi va evolua cu numărul #21", a notat sursa citată.

Născut pe data de 11 septembrie 1995, Ivanov are 1,70 m. şi este cotat la 650.000 de euro, conform website-ului de specialitate transfermarkt.com. El a evoluat de-a lungul carierei sale de fotbalist profesionist la echipe precum Akademik Svishtov, Spartak Pleven, FK Sozopol, PFC Montana, Septemvri Sofia şi Gaz Metan Mediaş.

În tricoul medieşenilor a evoluat în 32 de partide sezonul trecut, reuşind să-şi treacă în cont un gol şi o pasă decisivă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.