Antrenorul FC Botoşani, Marius Croitoru, a felicitat echipa CFR Cluj, care a câştigat, marţi, campionatul, după meciul din nordul Moldovei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Felicitări! (n.r. - CFR Cluj) Este echipa care cu o etapă înaintea sfârşitului campionatului este pe primul loc, numai poate fi ajunsă, indiferent de rezultatul ultimelor două meciuri pe care le mai are FCSB-ul. Este pe primul loc, este meritat, pentru că nu au ajuns acolo întâmplător. Este munca de un an de zile a acestor băieţi. De la Botoşani, sincere felicitări! Asta simt în momentul ăsta, asta spun. Au fost mai buni ca noi. Am încercat, s-au jucat ultimele 10-15 minute numai pe contre, de la o poartă la alta, cred că a fost un meci frumos, un meci care le face cinste şi lor, ca echipă campionaă, şi nouă, ca participantă în play-off. (n.r. - despre Jonathan Rodriguez, care ar fi fost scos din lot pentru că a semnat cu CFR Cluj) Este o greşeală să credem aşa ceva despre Rodriguez. Şi chiar dacă ar face-o este libera lui alegere, este la final de contract şi poate să semneze cu cine vrea el. Nu din cauza asta nu a fost în lot, aveţi cuvântul meu de onoare. (n.r. - despre prietenia dintre patronii FC Botoşani şi FCSB) Şi ce? Joacă patronii? Nu vă înţeleg, de ce credeţi lucrul acesta? Să spună Andrei (n.r. - Burcă), să spună Bordeainu, care sunt la CFR. Ei au jucat împotriva FCSB-ului (n.r. - la Botoşani), a venit vreodată cineva la ei sau împotriva CFR cât timp au fost la noi? Li s-a oferit ceva, li s-a promis ceva? Sunt martori vii ai acestor discuţii, pentru că au jucat aici, au jucat şi împotriva CFR-ului şi împotriva FCSB-ului. Nu înţeleg de unde atâtea speculaţii. Dacă ştie cineva ceva... Păi nu au martori? Să vine domnul Andrei şi domnul Bordeianu să spună că atunci când au jucat la Botoşani mi-a promis şi mi-a oferit domnul Iftime prima asta! De ce nu o fac? Pentru că nu este nimic adevărat, sunt numai prostii şi discuţii ca să avem ce discuta. Sunt foarte mulţi în România care vorbesc şi din păcate foarte puţini care au ceva de spus într-adevăr", a declarat Croitoru la microfonul televiziunilor care transmit Liga I.

Formaţia CFR Cluj a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa FC Botoşani, şi a câştigat al patrulea titlu consecutiv de campioană a României şi al şaptelea din istoria sa.

Unica reuşită a meciului a fost semnată de Ţigănaşu, în proprie poartă, în minutul 53.

Din etapa a IX-a, penultima, mai sunt de disputat meciurile FCSB - Universitatea Craiova şi Academica Clinceni - Sepsi OSK.

Înaintea acestor două meciuri, clasamentul este următorul:

Clasament: 1. CFR Cluj - 51 de puncte, 2. FCSB - 45, 3. Sepsi – 37, 4. Universitatea Craiova – 37, 5. FC Botoşani – 31, 6. Academica Clinceni – 29. FCSB poate egala matematic CFR Cluj în fruntea clasamentului, dar bucureştenii au beneficiat de o rotunjire în plus cu 0,5 puncte, după sezonul regulat, astfel că formaţia ardeleană este considerată campioană.

CFR Cluj a mai câştigat campionatul în 2008, 2010, 2012, 2018, 2019 şi 2020.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.