Cristiano Ronaldo a declarat, într-un interviu ce va apărea, marţi, în France Football, că ar merita să câştige din nou Balonul de Aur, dar a subliniat că nu face o "obsesie" din acest lucru.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ştiu deja că sunt unul dintre cei mai buni jucători din istorie. Evident că aş vrea să câştig al şaselea Balon de Aur! Aş minţi dacă aş spune altceva. Îmi doresc asta, aşa cum îmi doresc să marchez şi să câştig meciuri, însă fără să fac vreo obsesie. Dar cred că merit Balonul de Aur", a spus el.

El a acceptat să vorbească şi despre faptul că este acuzat de viol. "Evident că acest lucru mă afectează. Imaginaţi-vă că spune cineva despre tine că eşti un violator. Am o iubită, patru copii, o mamă, surori, un frate, o familie de care sunt foarte apropiat. Fără a mai vorbi de reputaţia mea. Am dat explicaţii iubitei mele. Fiul meu, Cristiano Jr, este prea mic pentru a înţelege. Cel mai rău este pentru mama şi surorile mele. Sunt şocate şi furioase. Este prima oară când le văd aşa", a adăugat fotbalistul echipei Juventus.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.