Internaţionalul portughez al echipei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a primit, luni, la gala FIFA de la Londra, pentru al doilea an consecutiv premiul The Best, acordat celui mai bun forbalist.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Au mai fost finalişti pentru acest trofeu argentinianul Lionel Messi (FC Barcelona) şi brazilianul Neymar (PSG).

"Le mulţumesc tuturor celor care m-au votat, şi lui Neymar şi lui Messi. Colegilor, antrenorului meu, preşedintelui. Este un moment foarte important pentru mine. Este minunat să fiu aici alături de aceşti jucători mari", a spus Ronaldo după primirea trofeului, arătându-i pe cei care erau alături de el pe scenă şi au prezentat momentul, brazilianul Ronaldo şi argentinianul Diego Maradona. 

Cea mai bună jucătoare a fost aleasă olandeza Lieke Martens (Rosengard/FC Barcelona), ea depăşindu-le în opţiunile celor care au votat pentru această categorie pe Deyna Castellanos (Venezuela - Santa Clarita Blue Heat) şi Carli Lloyd (SUA - Houston Dash / Manchester City). La ediţia trecută, în ianuarie 2017, la Zurich, câştigătoare a fost Carli Lloyd.

Gala FIFA a fost prezentată de actorul Idris Elba şi a inclus momente artistice susţinute de grupul Stomp şi de trupa Kasabian. Înainte de decernarea premiilor, Idris Elba şi-a făcut selfie-uri cu Neymar, Lionel Messi, Cristiano Ronaldo şi Olivier Giroud.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.