Antrenorul echipei Gaz Metan Mediaş, Cristian Pustai, a declarat, luni, după înfrângerea din meciul cu Dinamo Bucureşti, scor 1-3, că la formaţia sa probleme continuă şi sunt grave.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Plecăm iarăşi cu tolba plină. Problemele continuă şi sunt grave. Am avut în cele patru meciuri o medie de trei ocazii mari de gol, dar nu reuşim să înscriem. Dinamo este o echipă mare şi a ştiut să profite de ocaziile avute. Aş dori să văd un arbitru care greşeşte să vină şi să-şi ceară scuze public, pentru că eu îmi pot pierde serviciul, îmi pierd banii, nervii... Sunt probleme în defensivă, dar echipa nu joacă aşa de rău, dar ne trebuie o victorie. În acest sezon luptăm să evităm retrogradarea", a spus Pustai, la Digisport.

Echipa Dinamo Bucureşti a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (1-0), formaţia Gaz Metan Mediaş, în ultimul meci al etapei a patra şi a urcat pe locul patru în clasamentul Ligii I. Ardelenii au marcat primul gol în actuala ediţie a campionatului.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Anton '32 din penalti şi Hanca '72, '75, în timp ce pentru oaspeţi a înscris Popovici, în minutul 90+4.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.