Tehnicianul echipei Gaz Metan Mediaş, Cristian Pustai, a declarat duminică seară, după meciul cu CSU Craiova, scor 0-1, că formaţia sa nu a pierdut accederea în play-off la jocul de la Piteşti, ci în alte cinci partide din sezonul regulat în care putea face mai mult.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Au fost mai buni, au câştigat. Atâta timp cât nu am reuşit să dăm gol înseamnă că nu am avut şansă. A fost un meci de totul sau nimic. E o finală pierdută. Din păcate nu aici s-a pierdut play-off-ul. Am avut vreo cinci jocuri în care trebuia să facem mai mult. În ultima etapă în decembrie când trebuia să facem egal cu Astra şi CFR a trecut peste noi, bara de la Timişoara, măcar un punct la Voluntari, atâtea ocazii cu Steaua... Începe un alt campionat pentru noi în care avem obiectiv evitarea retrogradării", a spus Pustai la Digi Sport.

Formaţia CSU Craiova a învins, duminică seară, pe Stadionul Nicolae Dobrin din Piteşti, echipa Gaz Metan Mediaş, cu scorul 1-0 (0-0), în etapa a XXVI-a, ultima a sezonului regulat al Ligii I, şi va juca în play-off. Medieşenii sunt pe locul şapte în clasament şi vor evolua în play-out.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.