Cristian Gaţu, multiplu campion la handbal şi fost preşedinte al FR Handbal, împlineşte joi vârsta de 75 de ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La mulţi ani, Cristian Gaţu! Astăzi îl sărbătorim pe magicianul semicercurilor, aşa cum a mai fost cunoscut Cristian Gaţu”, a fost prima urare a zilei, din partea clubului pe care l-a iubit întotdeauna, Steaua Bucureşti.

La clubul Steaua Bucureşti, sub îndrumarea antrenorului Ioan Kunst Ghermănescu a cucerit cu 10 titluri naţionale, precum şi Cupa Campionilor Europeni (1977).

Cristian Gaţu este dublu campion mondial, în 1970 şi 1974, precum şi dublu medaliat olimpic, cu argint şi bronz, la ediţiile din 1976, respectiv 1972.

A fost comandant al clubului Steaua, dar şi vicepreşedinte al COSR, precum şi preşedinte al FR Handbal, între anii 1996-2014.

De câteva luni a întrerupt apariţiile în viaţa publică, după ce în 26 martie a suferit o operaţie la Spitalul Militar din Bucureşti, în urma unui accident vascular cerebral.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.