Contractul antrenorului Corneliu Papură cu CS Universitatea Craiova a fost reziliat, clubul precizând că negociază cu un alt tehnician peluarea echipei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În urmă cu aproape o săptămână, clubul Universitatea Craiova a încheiat în mod amiabil relaţiile contractuale cu antrenorul principal Corneliu Papură. Pentru a nu perturba activitatea clubului, am preferat să ţinem această informaţie confidenţială. În acest moment suntem în procedura pentru desemnarea unui nou antrenor principal şi sperăm că vom lua cea mai bună decizie. Pentru a evita eventualele speculaţii din partea presei, facem precizarea că modul nostru de lucru nu presupune negocierea cu mai mulţi antrenori în acelaşi timp", a anunţat clubul oltean.

Papură, 46 de ani, a condus Craiova ca antrenor principal de două ori, prima dată după demiterea antrenorului italian Devis Mangia, din aprilie 2019 şi până la finalul sezonului trecut, şi a doua oară, după plecarea lui Victor Piţurcă, în luna ianuarie. El a mai fost antrenorul echipei a doua a CSU Craiova şi secundul lui Victor Piţurcă.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.