Echipa feminină de baschet a Coreei de Sud a învins vineri, la Hangzhou, în China, echipa naţională de baschet feminin a RPD Coreene, scor 81-62, într-un meci din cadrul turneului de baschet al Jocurilor asiatice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Coreea de Sud a învins Coreea de Nord într-un meci în care au evoluat cinci jucătoare (două la echipa din Nord şi trei la Coreea de Sud) din echipa unificată a Coreei, care la ediţia din 2018 a competiţiei a câştigat medalia de bronz a Jocurile Asiatice, jucând finala cu echipa Chinei.

Astfel Ro Suk-Yong a fost căpitanul naţionalei din Nord, unde a mai jucat şi Kim Hye-yon, în timp ce Kang Lee-seul, Park Ji-hyun şi Park Ji-su au evoluat, în 2018, în echipa Coreei de Sud.

În competiţia de tir, sportivii nord-coreeni au refuzat să se alăture celor sud-coreeni la fotografia de grup a câştigătorilor de medalii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.