Tehnicianul Cosmin Contra a declarat, sâmbătă seară, după meciul cu FC Voluntari, scor 3-1, că i-a plăcut prestaţia elevilor săi şi că Dinamo se putea impune chiar la o diferenţă mai mare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Mi-era frică de meciul ăsta. Am făcut un meci serios din toate punctele de vedere. Scorul putea să fie mai mare. Mă bucur pentru victorie, mă bucur pentru băieţi. Am şi schimbat sistemul, 4-3-3, şi am surprins cu lucrul ăsta. Astăzi am văzut echipa Dinamo pe care mi-ar plăcea să o văd meci de meci", a spus la Digi Sport Cosmin Contra, precizând că victoria este meritată.

Formaţia Dinamo a învins, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 3-1, echipa FC Voluntari, într-un meci din etapa a opta a Ligii I.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Gazdele au marcat prin Voduţ '54 (penalti). Pentru Dinamo au înscris Anton '7 (penalti), Nascimento '56 şi Salomao '60.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.