Tehnicianul Cosmin Contra a declarat, duminică seară, după meciul cu CSM Poli Iaşi, pierdut cu scorul de 1-2, că trebuie să îşi certe jucătorii pentur greşelile copilăreşti pe care le-au făcut, el menţionând că dacă Dinamo va arăta la fel în continuare poate nu va ajunge în play-off.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu-mi explic căderea asta de după eliminarea lui Nedelcearu. Ştiu că vrem să câştigăm fiecare meci, dar chiar aşa să nu avem un pic de minte şi să şrim când e bun un punct… Prima repriză a fost controlată de noi, 1-0, am avut ocazii. O echipă pe care dacă îi laşi îţi pun probleme. Noi i-am lăsat să ne pună probleme. Am jucat foarte prost în ultimele 30 de minute. Felicit echipa Poli Iaşi pentru dăruire, pentru felul în care şi-au dorit această victorie. Trebuie să îmi cert jucătorii pentru că nu e posibil să faci asemenea greşeli, dacă ne gândim la titlu şi facem asemenea greşeli este inadmisibil. Dacă facem astfel de greşeli orice echipă poate să ne pună probleme şi să ne bată. Am avut controlul meciului, puteam să dăm 2-0. Inexplicabile greşelile pe care le facem, inclusiv Nedelcearu, al doilea galben...", a spus Contra la Digi Sport.

El a menţionat că dacă echipa va avea în continuare astfel de prestaţii va lua măsuri. "Bineînţeles, dacă vom continua aşa trebuie să găsim soluţii. Am arătat foarte prost în ultimele 30 de minute şi asta mă preocupă foarte mult. Dacă vrem să arătăm ca o echipă care se bate la titlu nu putem să arătăm cum am arătat în ultima jumătate de oră. Albin mai are de muncă, cum probabil mai au de muncă şi alţii. Cu toţii avem de muncă pentru că am pierdut un punct astăzi. Din păcate am pierdut astăzi un punct cel puţin, le-am făcut cadou două puncte celor de la Iaşi. Dacă vom arăta aşa poate nu prindem nici play-off-ul. Am avut meciul în mână până în minutul 60, după care l-am pierdut complet. Au fost greşeli copilăreşti", a adăugat tehnicianul.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Formaţia Dinamo a fost învinsă, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 2-1, de CSM Poli Iaşi, într-un meci din etapa a şasea a Ligii I, în care ambele echipe au avut câte un jucător eliminat şi gazdele au revenit de la 0-1 şi au marcat ultimul gol în minutul 90+4.

Au înscris Kizito '80 şi Jo Santos '90+4 pentru Poli Iaşi, respectiv Nemec '9 pentru Dinamo.

În minutul 74, de la Dinamo a fost eliminat Ionuţ Nedelcearu, după ce a primit al doilea cartonaş galben. În minutul 85, a fost eliminat şi Kamer Qaka de la Poli Iaşi, tot după primirea celui de-al doilea cartonaş galben.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.