Tensiunea este la cote maxime în naţionala Franţei, scrie lefigaro.fr. Cu trei săptămâni înainte de următoarea reunire a Les Bleus, nimic nu merge bine între Kylian Mbappe şi Noel Le Graet. Recent, jucătorul lui Paris Saint-Germain a boicotat sponsorii echipei naţionale, iar acest lucru l-a deranjat pe Noel Le Graet, preşedintele Federaţiei Franceze de Fotbal, aşa cum era de aşteptat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Dacă Mbappe nu acceptă acest mod de lucru, nu va primi niciun ban, asta e tot. Jucătorii primesc 30 la sută din ceea ce oferă FIFA, asta este. Nu sunt ipocrit, îmi place foarte mult Kylian şi cred că respectă federaţia. Dar fotbalul nu este un sport individual", a spus Le Graet, într-un interviu pentru L'Equipe.

O ieşire mediatică care, inevitabil, nu a fost tocmai pe placul atacantului de la PSG. După cum relatează publicaţiile L'Equipe şi Le Parisien, fostul monegasc a fost furios la citirea acestor declaraţii. A vrut să iasă public pentru a-şi oferi propria versiune, dar s-a răzgândit pentru a nu alimenta polemica.

Prin urmare, anturajul său este cel care a reacţionat, explicând că viziunea preşedintelui federaţiei pe această temă este "eronată". Apropiaţii campionului mondial din 2018 au amintit că acesta şi-a donat toate primele primite. Prin urmare, este mai mult o chestiune de principii decât de bani, jucătorul refuzând să fie asociat cu mărci care, în opinia sa, nu corespund valorilor sale.

O întâlnire, care se anunţă mai tensionată ca niciodată, va fi organizată în curând între preşedintele federaţiei şi avocatul jucătorului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.