Treizeci şi patru de copii, cu vârste cuprinse între 5 şi 14 ani, vor participa, la sfârşitul acestei săptămâni, la Supercupa României la karting electric, competiţie care se va desfăşura pe un bulevard din centrul municipiului Constanţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Primăria Constanţa a transmis că organizează, în parteneriat cu Asociaţia Sportivă "Clubul de Karting Electric Bucureşti”, circuitul stradal de karting electric pentru copii, cu zero emisii de dioxid de carbon asupra oraşului.

În cele două zile de concurs, sâmbătă şi duminică, vor participa la Supercupa României la Karting Electric 34 de copii, cu vârste cuprinse între 5 şi 14 ani.

Circuitul stradal va fi amenajat pe bulevardul Tomis, de la intersecţia cu bulevardul Ferdinand spre strada Traian, dreapta până la intersecţia cu strada Termele Romane, întoarcere la sensul giratoriu pe strada Traian şi apoi stânga pe bulevardul Tomis.

Karturile care iau startul sunt 100% electrice şi sunt încărcate exclusiv solar. Pe durata celor două zile de competiţie, instalaţiile special aduse pentru competiţie vor produce şi încărca în bateriile speciale pentru competiţii aproximativ 1.310 kW.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.