Un suporter a intrat pe teren la meciul Sivasspor – Fiorentina, disputat joi, în Conference League, şi l-a lovit pe jucătorul echipei italiene, Alessandro Bianco.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Incidentul a avut loc după ce Castrovili a marcat golul de 4-1 pentru Fiorentina, care a stabilit şi scorul final al partidei. Un suporter s-a apropiat de jucătorii Fiorentinei, care se bucurau de gol, şi l-a lovit cu pumnul pe Bianco. Pe teren au pătruns doi fani, nu doar cel care l-a agresat pe Bianco. Ambii au fost prinşi rapid şi evacuaţi.

Fotbalistul a postat pe Instagram Stories o fotografie în care se vede efectul pumnului tras de suporter.

Tehnicianul echipei Sivasspor, Riza Calimbay, le-a prezentat scuze italienilor pentru ceea ce s-a întâmplat. “În primul rând le prezint scuze tuturor italienilor. S-a întâmplat ceva ce nu ar fi trebuit să se întâmple. La Sivas nu am mai trăit aşa ceva. Ne pare foarte rău”, a spus Calimbay.

Fiorentina s-a calificat după dubla manşă cu Sivasspor în sferturile de finală ale Conference League.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.