Clubul Sivasspor oferă acces gratuit la meciul de joi cu Fiorentina, din Conference League, oamenilor afectaţi de cutremurele devastatoare din februarie. Numeroşi sinistraţi sunt găzduiţi în cămine studenţeşti din Sivas, relatează trtspor.com.tr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sinistraţii vor fi transportaţi la stadion cu autobuze puse la dispoziţie de primăria oraşului Sivas.

“Fratele meu lovit de dezastru, Ne-ar bucura să te vedem alături de noi! Sunteţi invitaţi la meciuul dintre Sivasspor şi Fiorentina. Primăria Sivas pune la dispoziţie gratuit mijloace de transport de la Căminul KYK Binali Yildirim”, a notat prefectura Sivas pe Twitter.

Sivasspor va întâlni Fiorentina, joi, pe teren propriu, de la ora 19.45, în manşa secundă a optimilor Conference League. În tur, Fiorentina s-a impus cu 1-0.

Aproxiamtiv 48.000 de oameni au murit în urma cutremurelor din 6 februarie din Turcia, care au afectat 11 provincii. Mulţi oameni, rămaşi fără adăpost, au fost nevoiţi să se refugieze în alte zone ale Turciei.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.