Concordia Chiajna a câştigat, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), meciul cu Daco-Getica Bucureşti, din etapa I a Ligii a II-a.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lucian Ion a înscris unicul gol, în minutul 18, în duelul fostelor prim-divizionare.

În alte meciuri de sâmbătă, nou-promovata Turris Turnu Măgurele a întrecut, cu 2-0 (0-0), pe Pandurii Targu Jiu, iar Viitorul Târgu Jiu, pe Sportul Snagov, cu 2-1 (1-0).

Vineri, formaţia Universitatea Cluj a fost învinsă, în deplasare, cu scorul de 2-0, de echipa CSM Reşiţa, în primul meci al ediţiei 2019/2020 a Ligii a II-a.

Întâlnirea UTA Arad – Dunărea Călăraşi a început la ora 13.00, iar partidele ASU Politehnica Timişoara – CS Mioveni şi Fotbal Club Rapid – Farul Constanţa vor avea loc sâmbătă, de la ora 18.00.

Meciurile SCM Gloria Buzău – AFK Csikszereda (ora 11.00) şi Metaloglobus Bucureşti – FC Petrolul Ploieşti (13.30) se vor disputa duminică, iar întâlnirea Fotbal Club Argeş – Ripensia Timişoara este programată marţi, de la ora 19.30.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.