Comisia de Disciplină din cadrul FRF a anunţat, miercuri, că echipa Gaz Metan Mediaş a mai pierdut două puncte ca urmare a neexecutării unei hotărâri a CNSL.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Decizia este următoarea:

“Neexecutare Hotărâre CNSL - În temeiul art. 85.1.b din RD, se sancţionează clubul CS Gaz Metan Mediaş, cu interzicerea dreptului de a transfera şi/sau legitima jucători în calitate de club cesionar şi i se vor scădea puncte. Scăderea de puncte se aplică celor acumulate în campionat de categoria cea mai ridicata, urmând ca la fiecare 15 zile calendaristice de întârziere de plată, echipei în cauză să i se scadă câte două puncte, respectiv pentru perioada 24.02.2022 – 10.03.2022, s-au scăzut încă două puncte. Termen 30.03.2022”.

Alte hotărâri ale comisiei:

“Universitatea Craiova vs. ACS Campionii FC Argeş - Eliminare Latovlevici Iasmin (ASC Campionii FC Argeş) - În baza art. 63.1.g, raportat la art. 63.2.1. din RD, se sancţionează jucătorul cu suspedare pentru un joc şi penalitate sportivă de 740 lei.

FC FCSB vs. FC Farul Constanţa - Eliminare Dussaut Damien Dylan (FC Farul) - În baza art. 63.1.g, raportat la art. 63.2.1 din RD, se sancţionează jucătorul cu suspedare pentru un joc şi penalitate sportivă de 740 lei”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.