Comandantul de poliţie Jean-Baptiste Salvaing şi partenera sa, Jessica Schneider, de asemenea angajată a Ministerului de Interne, ucişi în urmă cu două zile în Magnanville, au fost omagiaţi, miercuri seară, la meciul Franţa - Albania, de la Euro-2016.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Înainte de startul jocului, cele două echipe s-au strâns la mijlocul terenului în semn de omagiu şi întreg stadionul a aplaudat.

Jean-Baptiste Salvaing (42 de ani) şi Jessica Schneider (36 de ani) au fost înjunghiaţi mortal de un presupus jihadist, luni seară, în suburbia pariziană Magnanville. Ucigaşul, Larossi Abballa, a reuşit să-şi ducă planul terorist la capăt deşi era pe lista persoanelor supravegheate de serviciile secrete şi a fost condamnat anterior la trei ani de închisoare pentru apartenenţa la o celulă jihadistă, care s-a alăturat extremiştilor pakistanezi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.